dr. Németh Zoltán

dr. Németh Zoltán
tudásmenedzsment igazgató, tréner

Zoltán tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, ahol 1997-ben közgazdászként végzett. Ezt követően az értékpapírpiacon helyezkedett el, ahol 2001-ig az OTP Értékpapír Zrt. elemzési vezetője volt, fő feladata a magyar tőzsdére bevezetett hazai vállalkozások elemzése, a cég elemzői csapatának irányítása volt. 2001 végén - egy éles váltás után - a Door Training Central Europe-nál (későbbi Develor) kezdett el dolgozni szervezetfejlesztő trénerként, és termékfejlesztőként. Munkája során rendkívül széles tréningtapasztalatot szerzett a piacvezető tréningcég egyik vezető trénereként. A munkával párhuzamosan folytatta tanulmányait a Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Karán, ahol 2003-ban megszerezte jogi diplomáját. A Develorban – felsővezetőként - Zoltán feladatai közé tartozott a csaknem 20 fős tréneri csapat fejlesztése valamint a cég 10 országból álló nemzetközi hálózat tudásmenedzsmentje. Sportemberként Zoltán kedvenc időtöltése a rodeó-kajakozás és a sziklamászás. 

Trénerként szakmai területe a prezentációs technikák, a csapatépítés és a vezetői programok. Szakmai tudását szereti megosztani. Több mint három éve írja a www.drprezi.com-on elérhető blogját (és társszerzője a www.prezimagyarul.hu  blognak is).
2012 óta prezentációs felkészítője a TEDxWoman konferencia előadóinak. 2013-ban alapítója az első magyar nyelvű ToastMaster Klubnak.

Az Enetha Learning egyik alapító tulajdonosa, mely 2009-es létrehozása óta a hazai trénigpiac legstabilabban növekvő vállalata.

 

nemeth.zoltan@enetha.com
+36 20 663 3504
27