Vörös Csaba

Vörös Csaba
HR-partner

Csaba pályafutását  a 90-es évek közepén az FMCG piacon kezdte. Kezdetben területi képviselő, területi vezető , majd hálózati vezetőként szerzett tapasztalatokat az értékesítésben és a munkatársak vezetésében. Megszerzett tudását személyzeti tanácsadóként kamatoztatta üzletkötők, értékesítési szakemberek toborzásában, kiválasztásában. 2003-ban csatlakozott a Door Central Europe Training Kft-hez, ahol a készségfejlesztő tréningek, szervezetfejlesztési szolgáltatások projekteket értékesített és menedzselte az üzleti folyamatokat.

A HR szolgáltatások területén szerzett gyakorlatorientált tudását a Szent István Egyetem  Gazdasági- és Társadalomtudományi Karán HR Menedzser diplomával erősítette meg. A folyamatos tanulás híve, jelenleg a különböző viselkedési stílusok közötti kommunikáció hatékonyságának fejlesztésben mélyíti tudását. Továbbá az operatív tervezési gyakorlat, a stratégiaalkotás, a projekt- és munkavállalói menedzsment, az intellektuális tőke menedzsment és a vállalatirányítás elméleti tudásanyagának gyakorlati alkalmazásának lehetőségei kerültek az érdeklődési körébe.

Az értékesítéssel kapcsolatos szakértelme és a HR szakma iránti tiszteletének köszönhetően értéket szolgáltat mind az új, mind a meglévő ügyfeleink számára.

 

voros.csaba@enetha.com
74