Értékesítés fejlesztés

Front line, key account manager, ügyfélszolgálatos, területi képviselő… számtalan nevet adhatunk azoknak a kollégáknak, akik az ügyfelekkel rendszeresen kapcsolatba lépnek azért, hogy a cég profitelvárásait teljesítsék.

Nincs könnyű dolguk, hiszen minden nap meg kell küzdeniük versenytársaikkal azért, hogy első helyen fussanak be. Nem elég dobogósnak lenni, a “majdnem önöket választottam” értéke a bevételek között nullával egyenlő.

Az Enetha Learning “Értékesítésfejlesztés” témacsoportja abban segíti a kollégákat, hogy ebben a magas elkötelezettséget igénylő munkában sikeresek lehessenek. Ezeket a képzéseket, fejlesztéseket azért alkottuk meg, hogy képesek legyenek a termékeket, szolgáltatásokat úgy eljuttatni az ügyfelekhez, ahogyan azt a vállalati célkitűzések, a stratégia megkívánja.

Ennek érdekében alkalmazhatunk piaci szakembereket valós szerepgyakorlatokhoz, megnézhetjük kollégáit munka közben, kaphatnak visszajelzést, on-the-job coachingot, vagy növelhetik motivációjukat speciális programjaink valamelyikén.
Azt, hogy ehhez pontosan mire van szüksége egy adott értékesítői csoportnak, csak alapos igényfelmérés után, az adott helyzet ismeretében lehet pontosan megmondani.

A fejlesztési folyamat első lépését jelentő helyzetfelmérésért - amelyet szakértőink díjmentesen elvégeznek – keresse Zajkó Rolandot, az Enetha Learning értékesítési igazgatóját, vagy forduljon kapcsolattartójához!

7