Networking tréning

Ma már mindenki tudja, vagy tudni véli, mi is az a networking. Valaki esküszik a sikerére, valaki szerint teljesen felesleges erőt, energiát fecsérelni rá – az üzlet úgyis összehoz azzal, aki igazán számít.

Most, amikor a web 2.0 mellett megjelent a sales 2.0 is, a kapcsolatok kialakításának, fenntartásának és használatának ismerete – vagyis a networking – sokat tehet hozzá az egyén sikeréhez.

Hatékony munkatársak – és a sikeres értékesítők általában ide sorolhatóak – a tevékenységükért cserébe eredményt akarnak: bevételt, üzletet, szerződést, dealt, valamit, ami a mérleg pozitív oldalára kerülhet. Ebben a rendszerben nem mindig értelmezhető a networking, és ezért a prioritások között háttérbe is szorulhat. Ráadásul sokakban zsigeri ellenállás alakult ki az ismerkedés. előre eltervezett kapcsolatszélesítés ellen.

 

Hogyan lehet ezt fejleszteni?

 

 

 

Vannak adottságok, melyek megléte jelentősen megkönnyíti a jó networker dolgát. De számos olyan készség is megtalálható a palettán, melyek fejleszthetőek, gyakorolhatóak, és tudatosan alkalmazva segítenek a megfelelő kapcsolati hálózat kialakításában.

A testbeszéd ismerete, a gondolati kapcsolódás módszere, a pozitív megfogalmazás, a beszélgetés-gyilkos frázisok mellőzése mind olyan tanulható technika, mely élvezetessé. játékossá és eredményesebbé teszi a networkinget.

 

A program eredményeként a résztvevők:

  • megismerik a networking szerepét, funkcióját;
  • beazonosítják a networking szerepét üzletkötéseikben;
  • értékelik saját kapcsolati hálójukat;
  • megtanulnak kapcsolatépítési és fejlesztési tervet kialkítani;
  • megismerkednek az eredményes networking kommunikációs fogásaival;
  • megtanulják, hogyan használják fel a networking esemény eredményeit.

 

 

Kiknek ajánljuk?

 

 

Olyan vezetőknek és értékesítőknek, akik szeretnék, hogy több információ, több ismeretség, több ismertség mellett végezzék munkájukat. Azoknak, akik szeretnék cégük vagy saját helyzetüket hoszú távon javítani, egy hosszú távú befektetés segítségével. Ajánljuk azoknak is, akik többször vesznek részt konferencián, szakmai találkozókon, és ebből eddig nem, vagy nem megfelelően profitáltak.

 

A képzés felépítése:

 

 

 

A tréning első felében a résztvevők megismerik a networking elemeit, a networking célját, eszköztárát és megvizsgálják azt, miylen befektetéssel milyen eredményre lehet számítani a networking tevékenységek alkalmazása esetén. A második felében pedig megtanulják azokat a kommunikációs trükköket, melyek elősegítik az ismerkedést rendezvényeken. Megtanulják, hogyan használják jelenlétüket, kérdéseiket arra, hogy ismerősöket szerezzenek, milyen kérdéseket tegyenek fel, amelyek később fontosak lehetnek. Érinti a program a rendezvények protokolláris ismereteit is, amelyek betartása a megfelelő képet közvetíti róluk.

36