Az Enetha büszke arra, hogy kollégái nem csupán trénerek, hanem előadóként, segítő szakemberként is számottevő a lábnyomuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy az Enetha csapata (egyben a régi kollégáinkkal) adta eddig a legtöbb hazai TEDx előadót.

Homolya Emese

Kocsis Zsuzsa

Dr. Németh Zoltán

Mester Tamás

Kovácsik Levente

Nemes Orsolya

Több általános iskolával és középiskolával is együtt dolgozunk a következő generáció(k) fejlesztésén. A téma az iskolák igényeitől függ, legyen szó egyéni vagy csoportos fejlesztésről. Többek között önismeretben, együttműködésben és konfliktuskezelésben támogatjuk a diákokat. Közel egy évtizede foglalkozunk a 10-18 éves korosztály pénzügyi tudatosságának fejlesztésével is, tanórák és versenyfelkészítések keretében. Négy éve szervezünk Retorika Edzőtábort a 6-12 osztályosoknak, akik szeretnének még nagyobb önbizalmat, magabiztosabb kiállást, új embereket megismerni és szeretnének jobb előadóvá válni, és belemélyedni a retorika csodálatos világába.
Néhány példa:

  • „Így dolgozunk MI” − program

  • Árpád Gimnázium

  • Városmajori Gimnázium

  • Batthyányi Kázmér Gimnázium (Szegetszenmiklós)

  • Újpesti Babits Mihály Gimnázium

  • Újpesti Homoktövis Általános Iskola

Az Enetha a felsőoktatási piac markáns szereplője is, pre-bono számos formában jelenünk meg, többek között a Corvinuson és a Pécsi Közgázon. Gyakran zsűrizünk középiskolai és egyetemi versenyeken pl. Prezilimpia, SZTE döntő, Zsebpénzügyes vetélkedő.

Copyright © 2020 Enetha. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató
Készítette az Activium