A céghez passzoló design olyan, mint egy jól szabott ruha. Professzionális megjelenést kölcsönöz, kidomborítja az erősségeket és ezek által üzenetet hordoz.

A mi célunk az Enethában az, hogy megtaláljuk ezek a gondolatokat − közösen az ügyfeleinkkel − és a lehető legpontosabban készítsük el, hogy a viselője kellemesen érezze magát benne.

 Steve Jobs szavaival élve: „A dizájn nem az, ahogy valami kinéz vagy amilyen érzést kelt. A dizájn az, ahogyan működik”.
Ezért ügyelünk arra, hogy a design ne öncélú legyen, hanem céllal készüljön és öltsön alakot. Pont annyit mutasson, amennyit kell, hiszen a A jó dizájn olyan kevés dizájn, amennyire csak lehet. − Dieter Rams

 


Specialitásaink

1. Prezentációk Prezi-vel és PowerPoint-tal

Az előadások elkészítése mellett segítünk az üzenet pontos megfogalmazásában, közönségre szabásában, és akár a retorikai felkészítésben is. Teljeskörű segítséget nyújtunk, hogy az előadónak csak saját magára kelljen figyelnie.

2010 óta több száz üzleti előadás került ki a kezeink közül. Konferencia előadások, értékesítési előadások, cégbemutatók, termékbemutatók, csapatépítők és önéletrajzok is készültek az ügyfeleink számára.
A Prezi.com hivatalos független szakértői csoportjaként szűk egy évtizede segítünk izgalmasabb, innovatívabb és élvezetesebb előadásokat készíteni az előadók és ezáltal a közönségek számára.

Amiben segítünk:
- Üzleti prezentációk: cégbemutató, termékbemutató, projektbemutató előadások
– Konferencia előadás készítése: személyes és üzleti történetek vizualizálása
- Sablon készítés: a mindennapi előadások készítésének meggyorsítására
– Önéletrajz: professzionális és interaktív előadás a HR-esek lenyűgözésére
– Értékesítési, tender előadás: ajánlatok, “sales” előadások készítése ügyfelek, befektetők számára2. Infografikák

A bonyolult üzenetek megfogalmazására a legnagybb segítség egy infografika, amiben könnyen érthetővé válik bármilyen üzenet.
Ez a formátum segítségünkre lehet, ha szeretnénk a partnereinket, ügyfeleinket vagy akár a cégen belül kollégáinkat meggyőzni, vagy bemutatni nekik egy új irány.

3. Magyarázó grafikák, grafikonok

A honlapokon, előadásokban, inforgrafikákban megjelenő magyarázó ábrákat, grafikonokat külön is el tudjuk készíteni a cég arculatába illeszkedően, professzionális minőségben.

Copyright © 2020 Enetha. Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató
Készítette az Activium